AKU HANYA MENULIS :)

Tuesday, June 21, 2011

Saye ialah Che'gu practical :)

" sir sir lukis bulak sir. dok reti nok wak. " hahahaha. siyes beta nak gelak bile kanak-kanak halus nih buat request time pendidikan seni viskual tadi (visual) . tapi beta pure-pure garang. kate cikgu kan. hah. hamik ko. kene denda bediri sepuloh menet. (sebenanye beta lupe suruh duduk ) tak ke haru jadi cikgu cenggini. nasib baik lah budak nih comel. xpe. nnti beta tangkap gambo die ye.



meja beta di bilik guru sekolah terbabit

starting semalam (20 June 2011) beta telah dihantar ke SK Seberang Takir Kuala terengganu untuk menjalani practicum for teaching. sangat sonok okkay. sekolah tepi pantai tu. ko mampu? hari pertama tu beta macam blur gitu. bak kate org tenet slow atau lebih dikenali sebagai gprs. hari ke due ni beta laju sikit. ala ala dah tuka plan 3G ler. hahaha. btw, agak penat melayan makhluk halus nih. tp bessssttttttttttt :)

No comments:

Post a Comment