AKU HANYA MENULIS :)

Saturday, July 9, 2011

Happy Birthday KAY !!!


Happy Birthday Kay :)


Tup2. da dekat 3 tahun kan kita kawan. hahaha. macam mi pi. tapi satu reality. seriously I had no plan on how to celebrate your birthday. tapi fikir balik, kita ni kn kawan rapat, so i feel like I have to do something la kan. Your birthday kan supposedly on the 6th of July kan. siyesly Beta terinagt yng birthday u on the 6th tu time si KAy ni call i on the 5th , ckp nk bawa g countdown birthday dgn members die. tapi ade hal la plak mase tu. plus duit x masuk agi. mmg meriah la kan.

so I had decided to still do a blast for you kan. so, I plan buat satu special dinner for him la. malam tu gi kat Saujana Steak House, Order meals, Mix Grills. mmg meriah kao. pinggan cam sampan dah ha. hahahaha. pastu die nmpk mcm touching juge la kan. hahaha. ni gambo die. have fun :)

to KAy, HAppy 21st Birthday, Semoga tahun ni menjadi tahun yang lebiih bermakna dan banyak lagi kejayaan yang mu akn capai. semoga diri mu akan jadi lebih sihat, dujauhi dari penyakit dan di kurangkan masalah. kan kan kan. friendship forever ^^

Monday, July 4, 2011

Saye suke Colbie Caillat :)


I listened to the song 'I do by Colbie Caillat and I am totally addicted to this song !
nak hafal lah. nnti boleh nyanyi dalm toilet. hehe. ni lyricnye ^^.. Enjoy :)



I DO LYRIC (COLBIE CAILLAT)

It's always been about me myself and I
If all relationships were nothing but a waste of time
I never wanted to be anybody's other half
I was happy to say that our love wouldn't last
That was the only way I knew to that you

You make we wanna say
I do, I do, I do, do do do do do do doo
Yeah, I do, I do, I do, do do do do do do doo
Cause every time before we spend like
Maybe yes and maybe no
I can live without it, I can let it go
Ooh, I did, I get myself into
You make we wanna say I do, I do, I do, I do, I do, I do,

Tell me is it only me
Do you feel the same?
You know me well enough to know that I'm not playing games
I promise I won't turn around and I won't let you down
You can trust and never feel it now
Baby there's nothing, there's nothing we can't get through


So can we say
I do, I do, I do, do do do do do do doo
Oh baby, I do, I do, I do, do do do do do do doo
Cause every time before we spend like
Maybe yes and maybe no
I won't live without it, I won't let it go
Wooh Can I get myself into
You make we wanna say

Me a family, a house a family
Ooh, can we be a family?
And when I'm old and sit next to you.

And when we remember when we said
I do, I do, I do, do do do do do do doo
Oh baby, I do, I do, I do, do do do do do do doo
Cause every time before we spend like
Maybe yes and maybe no
I won't live without it, I won't let it go
Just look at what we got ourselves into
You make we wanna say I do, I do, I do, I do, I do, I do,
Love you

link to the video is here :)
http://www.youtube.com/watch?v=E0oyglKjbFQ

Sunday, July 3, 2011

DEBOR WASE


:: sedih ::

Today my lecturer comes to observe our teaching. mak aih. da lah aku ni banyak buat dosa ! Ya Allah, takutnye!!! kenapelah aku ni slow sangat!. rase nak mengamuk kat diri sendiri pon ade. da la tak berape nak ready.. demam plak tu. ish3. banyak betul hal aku yang x settle. nak nangis =.=
kalaulah mak ade lagi, boleh citer kat mak....

BOSAN !


nk post pasal bosan ni. bkn nak ckp pasal bosan ape. but bosan tentang kehidupan aku ni. kalau nk diikutkan, aku ni outernye nampak sangat baik, sempurna dan mulia. tp disebalik tu, perangai aku sebenarnya sangat lah azab... kadang-kadang, teringin nk jadi mcm org lain, hidup yg normal, dekat dgn tuhan, ade di jalan yg betul, x menyusahkan org lain, senang cerita, org senang dgn aku dan aku senang dgn diri aku... aku nk change my attitude.. now.. slowly... Ya Allah. Hear me, Help me...