AKU HANYA MENULIS :)

Tuesday, June 21, 2011

Kau Mampoo??


sila tengok sepuas hati anda akan gambar tersebot okkay. baru baca entry di bawoh


Hurm.. post ni beta post agak terlambat sedikit la hagaknye. awal bulan 6 hari tu, beta jadik dreba hantar anak buah sambung blaja masuk IPT... tapi IPTS la kan. boleh la. sebuah Kolej yg agak dikenali juge di Kota damansara tu. course taken by him is nursing. tengok jumlah yurannye, tebeliak biji mate beta ni ha. mahal wooooo. 4 kali ganda yuran beta di IPTA ni. sangat mencabar okkay.

ni kisah pasal mampu atau tak mampu korang semua untuk meniru aksi adik kepada anak buah beta ni. nama budak ni ala-ala pemain bola tu ha. Akmal Rizal. derjah 3 budak ni. nak diikutkan cerita, 2 minggu sebelum enrollment masuk college ni, kami semua pergi lah ke office kolej ni untuk buat registration. frankly speaking, there are so many people there, all wearing blue t-shirt. I guessed they're all officers or 'someone' to the college. kami pon menonong lah masuk office tu ala-ala nk beli majalah kt kedai cine depan pejabat pos kat Sekinchan tu. masuk-masuk terus serang kaunter cari sorang mamat India ni. nama die Mr Presad.

die pon sibuklah bawakan borang, soal selidik dan sebagai-bagai lagi lah. yang anak buah aku ni plak ngisi borang lambat lah sangat. halah halah halah. tak saba beno nak nunggu. tapi memandangkan beta ni sorang pakcik yang baik serta rajin kan, beta pon besabarlah sambil memeberikan senyuman yang paling manis. ( akan tetapi beta terasa palsu okkay). part yang best ni. boleh si Ijal tu bukan slipar, baring atau kerusi consol ala2 maharani Yunan gitu. tekejut aku. da macam dugong da haku nengok. jatuh air muka beta yang dok sebok mengontrol macho time tuh. ish2. siap tongkat pipi, goyang kaki tu. korang mampoo?



kau mampu beraksi camni kat office?
alamat dapat penampo keramat kan kan kan :P


1 comment: