AKU HANYA MENULIS :)

Saturday, July 9, 2011

Happy Birthday KAY !!!


Happy Birthday Kay :)


Tup2. da dekat 3 tahun kan kita kawan. hahaha. macam mi pi. tapi satu reality. seriously I had no plan on how to celebrate your birthday. tapi fikir balik, kita ni kn kawan rapat, so i feel like I have to do something la kan. Your birthday kan supposedly on the 6th of July kan. siyesly Beta terinagt yng birthday u on the 6th tu time si KAy ni call i on the 5th , ckp nk bawa g countdown birthday dgn members die. tapi ade hal la plak mase tu. plus duit x masuk agi. mmg meriah la kan.

so I had decided to still do a blast for you kan. so, I plan buat satu special dinner for him la. malam tu gi kat Saujana Steak House, Order meals, Mix Grills. mmg meriah kao. pinggan cam sampan dah ha. hahahaha. pastu die nmpk mcm touching juge la kan. hahaha. ni gambo die. have fun :)

to KAy, HAppy 21st Birthday, Semoga tahun ni menjadi tahun yang lebiih bermakna dan banyak lagi kejayaan yang mu akn capai. semoga diri mu akan jadi lebih sihat, dujauhi dari penyakit dan di kurangkan masalah. kan kan kan. friendship forever ^^

No comments:

Post a Comment